WCReplays.com Community Forums
 

Go Back   WCReplays.com Community Forums > Warcraft Forums > Warcraft III Content

Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 09-06-2005, 01:17 PM   #1
Wyrggle
75 Point Level
 
Wyrggle's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 106
Default why do i get a different language?

whenever i connect to one of the shoutcast links i usually end up with someone casting is a different language.
Wyrggle is offline   Reply With Quote
Unread 09-06-2005, 05:21 PM   #2
wrecKage
25 Point Level
 
wrecKage's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: -.-;;; Florida, USA.
Posts: 27
Default

Did you think it was possible that you actually connected to a shoutcast that the caster was talking in a different language, be sure to check if the shoutcast is german...I think you might have connected to a .de shoutcast which = german -.-;;
__________________
Sig Too big - Max Size 50kb
wrecKage account
^Not active until reset.
wrecKage is offline   Reply With Quote
Unread 09-06-2005, 09:14 PM   #3
Ashura
800 Point Level
 
Ashura's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Western Connecticut State University. Yo.
Posts: 901
Default

If you use winamp when you connect, check your playlist I found this out the other day going on KidA's link. I found out there was 2 different ones there, one being hers the other being some german one (I think).
__________________
couldn't have just deleted the quote box not the whole sig wow -_-
Ashura is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.